E pabesueshme, ja sa do t’i kushtojë CNN-it kjo fotografi e postuar gabimisht e Ribery (Foto)

Një gabim i bërë disa ditë më parë, mund t’i kushtojë me 1.5 milionë euro gjigantit mediatik, CNN.

Mesfushori Franck Ribery, ka vendosur të hedh në gjyq CNN-in, pasi që duke raportuar për vdekjen e një gruaje në tretmanin e krimoterapisë, kanë vënë në lajm fotografinë e anëtarit të Bayernit.

Francezi sipas medieve, do të kërkojë riparimin e dëmit të shkaktuar nga CNN, duke i kërkuar 1.5 milionë euro dhe rreth kësaj tashmë ka filluar të punojë avokati i tij, rib

rib

Artikulli paraprak(Foto) -Kryqi i vizatuar në Xhami pasi e demoluan Xhaminë në Kriva Pallankë
Artikulli vijuesMPB po mbledh informacione për incidentin në Kriva Pallankë