E varrosën babain gabim

0
551
-fl-cemetary-plot-sellers-01 - The rising sun casts shadows on the gravestones at Lauderdale Memorial Park. It was supposed to be their eternal resting place, but a growing number of people are deciding to use their money while they are alive, not for funerals. So they are selling their burial plots by posting ads on Craigs list, or using plot brokers and funeral homes that handle the resale. Mike Stocker, Sun Sentinel

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në Turqi, ku fëmijët e të afërmit e një 78-vjeçari që kishte humbur jetën në Berlin të Gjermanisë u shokuan pasi një telefonatë u tha se në fakt, personi që ata kishin varrosur nuk ishte babai i tyre.

Sipas “Hurriyet” gjatë transportit për në Turqi, trupat e dy turqve që kishin vdekur në Berlin ishin ngatërruar me njëri-tjetrin.

78-vjeçari Halis Cesurun kishte ndërruar jetë në Berlin më 9 Mars dhe ishte sjellë në fshatin e tij të lindjes Alpaslan, në Turqi. Pas varrosjes së të ndjerit me nderime, një telefonues nga Berlini i tha të birit, Adnan Cesur, se personi që ata kishin varrosur nuk ishte i ati, por 83-vjeçari Raif Yuksel.

Ndërkohë, në vendlindjen e Yukselit, në Eskisehir, ishte dërguar trupi i Cesurit.

Me gjithë shokun e përjetuar pas telefonatës, të afërmit lajmëruan autoritetet, të cilat bënë zhvarrosjen e trupit të pajetë.

Më pas u bë edhe shkëmbimi mes të afërmve dhe më në fund, trupat e dy të moshuarve tashmë janë varrosur në vendlindjet e tyre.