Edhe një tjetër falje gjaku, ndërmjetësues sërish hoxhollarët

0
202

Familja Leka më 31.01.2015 në ora 15:00 në momentin e varrimit para qindrave pjesëmarrësve ia shtriu dorën e mirëkuptimit (pajtimit) familjes Fuga që në vendin e punës Aksidentalisht humbi jetën Shaip Leka. Zoti e shpërbleftë Familjen Leka për mirëkuptimin e treguar për ngjarjen e ndodhur. Unë si negociatorë i kësaj ngjarje vërejta tek vëllezerit, djemtë dhe të afërmit e Bacës Shaip një urtësi një mencuri dhe si njerëz të cilët e duan këtë Fe dhe këtë Atdhe dhe e shtrinë dorën e pajtimit.

 

Zoti me më të mirën e kësaj bote dhe botës tjetër ua kompenzoftë këtë mirësi.

 

Me respekt Hoxhë Fidaim Fazliu