Ekipi mjekësor turk do të shëroj palestinezët e plagosur në Gaza

Organizata mjekësore jo qeveritare turke Yeryuzu Doktorlari do të kryej një seri operacionesh në Rripin e Gazës për të ndihmuar palestinezët e plagosur në ofensivën izraelite para dy vitesh.

Dr. Hava Sulu, anëtare e bordit drejtues të organizatës, thotë se ekipi prej pesë mjekësh ka arritur të dielën në Gaza.

“Ekipi ynë i mjekëve do të kryej njëzet operacione në Gaza”, tha Sulu.

Ajo thotë se organizata joqeveritare turke para një viti fitoi lejen nga autoritete izraelite që t’i kryej operacionet në Gaza.
Mjekja turke thotë se Gaza ka nevojë për pajisje mjekësore.

(Islampress)

Artikulli paraprakRihapet xhamia e restauruar e Emin Pashës në Prizren
Artikulli vijues20 vjeçari hafiz i Kuranit dhe i shumë librave të hadithit