EKSLUZIVE Rasti MONSTRA: Djelmoshat para se të vriteshin kan qenë tek Trajko Veljanovksi!

0
828

Gazetari Zoran Bozhinovski në rrjetin social facebook ka publikuar dy pyetje publike për kryeparlamentarin e Maqedonisë Trajko Veljanovski

  1. Cfarë kan kërkuar tek ju në shtëpi djelmoshat pak para se të vriteshin?
  2. A jeni gati të dëshmoni në poligraf Ti, Gruaja yte, dhe vajza juaj?!