Era iu bënë dëmë disa xhamive në Kosovë

Erërat e fuqishme të natës së mbrëmshme e kanë dëmtuar edhe xhaminë e lagjes Kobajë në Prizren. Bazuar në pamjet e dërguara nga shikuesit tanë, shihet minarja e ndarë në gjysmë dhe e rrëzuar në tokë.

Në Kosovë dhe në disa zona të Maqedonisë, era e fuqishme ka bërë që disa objekte të shkatërrohen. Në një xhami në Shtimje është rrëzuar mektebi i cili po ndërtohej. Asaj ia ka prishur ndërtimin, siç shihet në disa fotografi të imami të Xhamisë së Godancit, Driton Zenuni.

Ka edhe disa të shtëpi dhe prona private të dëmtuara, por famirësish nuk ka viktima në njerëz./KohaIslamexhamia-2 1toni

Artikulli paraprakTrazirat anti-refugjatë: A po del situata jashtë kontrolli?
Artikulli vijuesAzilkërkuesi shqiptar sulmon seksualisht 58-vjeçaren në park