Fadil Maloku kritikon ashpër Ali Ahmetin e Menduh Thaçin

Sociologu Fadil Maloku përmes një postimi në Facebook ka kritikuar liderët shqiptarë në Maqedoni, ai ka theksuar se Thaqi e Ali Ahmeti nuk kanë se me çka të krenohen dhe se ata duhet të pensionohen në menyr që Maqedonia të bëhët shtet qytetarë
Më poshtë mund ta lexoni postimin e plotë të Malokut:
PSE KOMPLEKSI I INFERIORITETIT TEK SHQIPTARËT E MAQEDONISË?
1.Ku po shihni (prapa meje!) gjurmë, bile simbolike shqiptarie (që përbëjnë;35% taksapagues të popullsisë) në Maqedoni!!
2.Çfarë bënë politikanët shqiptarë në këtë drejtim? Me abstenimin e tyre (nga gjurmët kombëtare!) ata ridëshmuan se; s’e meritojnë më; as vëmendjen e as votën shqipfolëse!
3.Me çka krenohet Ali Ahmeti, si “komandant” oportunist (!) dhe Menduh Thaçi, si “babadimër” politik?
4.Me; mirëqenie të shqiptarëve jo se jo; por, me “periferizmin” e tyre gjithësesi!
5.Këta dy… dhe do tjerë liderlishipca, duhet pensionuar me fuqinë e votës, në mënyrë që Maqedonia njëmend të behet shtet qytetar…!

Artikulli paraprakVeprime gjatë perandorisë Othmane
Artikulli vijuesJepet leja për xhaminë në Mat 1