Fenomeni i basketbollit, është i gjatë vetëm 137 cm (Video)

0
180

Julian Newman është vetëm 11 vjeçar, por luan si të ishte një djalë shumë më i madh se ai në skuadrën e shkollës së tij. Fakti që është 35-40 centimetra më i shkurtër se shokët e tjerë të skuadrës, nuk bën asnjë dallim.
Djaloshi është i gjatë 137 centimetra dhe peshon vetëm 31 kilogramë, ndërsa është basketbollisti më i mirë i skuadrës së tij të shkollës.

Ai ka aftësi të mrekullueshme në përdorimin e topit dhe për të gjuajtur në disa mënyra të ndryshme, ashtu që arrin të shmangë mbulimin e kundërshtarëve shumë më të gjatë se ai dhe kryeson tabelën e pikëshënuesve.

Ekspertët thonë se me punë të vazhdueshme, Julian mund të arrijë një gjatësi deri në 180 centimetra. /Telegrafi/

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/SDUyyo2S1nk” frameborder=”0″ allowfullscreen]