FILDISH

0
303
FILDISH m.
Lëndë e fortë kockore e dhëmbëve të elefantit, të rinoqerontit dhe të hipopotamit, në ngjyrë të qumështit, prej së cilës bëhen sende të çmueshme zbukurimi; dhëmb elefanti. Kopsa fildishi. Shtatore fildishi. Ngjyrë fildishi.
Shprëndaje
Artikulli paraprakSEDËR
Artikulli vijuesPishina më e thellë në botë