Financial Times: Qëllimi i Rusisë, ta destabilizojë Ballkanin

Gazeta ndërkombëtare, Financial Times, shkruan se Bashkimi Europian dhe NATO mund të kenë gabuar në gjykimin e tyre rreth politikave të presidentit rus, Vladimir Putin.

Sipas FT, derisa rrezikun nga Rusia e kanë menduar se vjen nga konflikti në Ukrainë, rusët rrezikojnë dika tjetër.
Është pikërisht Ballkani Perëndimor, shkruan FT, ku Rusia ka synimet më të prera për destabilizim dhe i cili lehtësisht mund të ndodhë./Kumti.com

Artikulli paraprak‘Evropa i ka izoluar kosovarët’
Artikulli vijuesJeremiq: Ky pushtet ka premtuar se do ta njoh Kosovën si shtet i pavarur