Foto origjinale e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

0
235

SENZACIONALE !

Foto origjinale e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit në rreshtin e parë i ulur Ali Pashë Gucia, Ymer Prizreni dhe shumë pashallarë shqiptar, kurse në rreshtin e dytë në këmbë Abdyl Bej Frashëri dhe Sylejman Vokshi, kurse në rreshtin e parë në këmbë me pushkë në dorë, Mic Sokoli, si dhe shumë përfaqsues të tjerë të 4 vilajeteve shqiptare.