Fragmente nga jeta e njerezve te medhenj

Fragmente nga jeta e njerezve te medhenj

Nje nga njerezirt e afert te shejh Uthejminit tregon se nje here do dergonte shejhun me makinen e tij per nje leksion ne Universitetin e Unejzes.

Kur hypi ne makine shejhu i kerkoi qe te hapte xhamin e krahut te tij, por ai i tha se nuk punon.

Shejhu kembenguli qe ta hapte duke i thene se dua ti jap selam njerezve dhe i detyruar shoqeruesi e hapi me mundim te madh. Sa here qe ndalonin ne ndonje semafor apo per shkak te trafikut shejhu nxirrte doren dhe i jepte selam te gjitheve qe kalonin aty prane, te medhenj e te vegjel.

Artikulli paraprakSi ta këshillosh ate që pin alkool
Artikulli vijuesRespektimi i prindërve është shkak për hyrje në Xhennet.