Gjatë një ceremonie inaugurimi, Erdogani përjetoi një moment të papritshëm (Foto)

0
201

Presidenti i Turqisë, Recep Taiyyp Erdogan, kishte shkuar për të inauguruar hapjen e një xhamie.

Por, ngjarja nuk ka shkuara si duhet, kur të gjithë po hidhnin nga një pëllumb në ajër.

Pëllumbi që e hodhi Presidenti Erdogan, ju kthye atij në ballë dhe i qëndroi për një kohë në kokë, transmeton Telegrafi.

Sidoqoftë, ai nuk e hoqi, por lejoi që shpendi të largohet vet. /Telegrafi/