Hasan Asani, kryetar i ri i Gjykatës Themelore në Tetovë

0
388

Hasan Asani është kryetar i ri i Gjykatës Themelore në Tetovë. Sipas Alsat-M, në garë ishin 7 kandidatë, derisa Enver Bexheti paraprakisht tërhoqi kandidaturën.

Asani ishte i katërti në listë me 207 pikë, para tij me 247 pikë ishte Bekim Jahija, Nazif Iljazi me 245 dhe Abdulla Aziri me 221 pikë.