Haxhijtë me Bager?! Gënjejnë katolikët Arbana Xharra (zëri) Berat Buzhalla (express)

0
7336

Për hir të së vërtetës , gjithashtu nderit ndaj haxhinjëve të vdekur në Mina
Gati në te gjitha mediet online qarkullon një lajm I cili tregon mënyrën brutale të gjoja zhvendosjes së haxhinjëve të vdekur me bager ,por ato medie huqen dy gjëra : E para : Fotografia është shumë e vjetër ku shihet një bager duke pastruar, dhe sipas të gjitha gjasave është më e vjetër se dhjetë vite dhe e Dyta: Vendi i gabuar, ngjarja tragjike nuk ndodhi tek vendi i gjuajtjes se gurëve por në rrugen e quajtur Rruga 204 goxha larg nga vendi i paraqitur në foto.
Fotoja e parë e cila shihet e shënuar me ngjyrë eshtë ajo e cila u përdor si argument nga mediet tona nje foto shume e vjetër
Ndërsa fotoja e tjetër tregon vendin e njëjtë sesi duket tash , një dallim mjaft I madh,vlerësojeni vet .ren1ren2