Hoxha Halil nuk ndalet ja kuj i a perhajri nisjen e shtëpisë

0
632

Hoxha Halil nuk ndalet ja kuj i a perhajri nisjen e shtëpisë

Perhajre Besim Mazreku😊

Kur u dha kushtrimi, la familjen dhe u rreshtua ne rradhet e Ushtrise Çlirimtare te Kosoves
Ishte ushtar i brigades 123 ZO e Pashtrikut

Shkoj edhe ne Maqedoni, i gatshem ta flijonte veten per te ju dale ne ndihme vllezerve tane atje

Nga pas lufta e deri sot, pa shtepi e pa asgje.

Sot ju be nje surpize e madhe

Filluam ndertimin e shtepise se tij.

Zoti i shperblefte te gjithe ata qe mundesuan realizimin e ketij projekti

(Info Islame)