Ja çfarë ndodhë me planetin nëse ne nuk konsumojmë më mish (video)

Sipas një studimi nga kjo OBSH, ne mund të ulim emetimin e gazit me 29% deri në vitin 2050, sepse sipas disa studiuesve, kafshët janë përgjegjës për gjysmën e gazrave serë.

Për më tepër mund të reduktohen edhe sëmundjet e zemrës dhe kancerit që vijnë nga mishi, madje OBSH-ja jep edhe këshilla, duke treguar sesa mish të kuq duhet ngrënë në javë, dhe hiq më pak se 300 gram/

 

Artikulli paraprakFrika nga komunizmi: si u shkatërrua harta e Folklorit Amerikan në vitet ’50
Artikulli vijuesLlogaritë e fundit: Demarkacioni në Kuvend, ja kush voton kundër e kush pro