Ja çka ju thotë plaku Ali Ahmetit e Mendu Thaçit! (VIDEO)

Qeverisja e Ali Ahmetit dhe Menduh Thaçit gjatë gjithë këtyre viteve, janë vite të shkatërrimit të shqiptarëve. Kështu tha plaku nga Merova në një intervist për për portalin Flurudha, njofton Telegrafi.

Sipas tij edhe liderët e partive të reja janë të njetë, kur vin të ulen në karrige edhe këta rrahen për para.

Ai në fund tha se nuk do të dal të votojë pasi më nuk ju beson asnjë partie dhe asnjë lideri shqptar.

Ndryshe nuk është i vetmi plak i cili akuzon rëndë liderët shqiptarë.

https://www.youtube.com/watch?v=1UB5dSsu3Co

Artikulli paraprakForumi Rinor Islam shpërbleu semimaturantët më të mirë për vitin akademik 2015/2016
Artikulli vijuesÇmendet Hashim Thaçi: “Duhet të jemi më katolik së Papa” ta dëshmojmë rrugën evropiane