Ja sa ishte i gjatë babai i njerëzimit ADEMI (alejhi selam)

Transmeton Ebu Hurejre se i dërguari I Zotit s.a.v.s. ka thënë:

”Zoti e krijoi Ademin (alejhi selam) të gjatë gjashtëdhjetë parakrahë.”

Pra sipas këtij hadithi Ademi (alejhi selam) ka qenë përafersisht 30 metra i gjatë!

Sot njerëzit zakonisht nuk janë të gjatë më shumë se 2 metra.

(Foto ilustrim i një veshje që është bërë në Arabinë Saudite duka u bazuar në këtë hadith)

Artikulli paraprakKu është pozita e zemrës tënde?
Artikulli vijuesKëshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore