Jep dorëheqje Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu

Në një konferencë për shtyp, ministri Agim Nuhiu ka njoftuar për dorëheqjen nga pozita që mbante deri sot.

Nuhiu gjithashtu drejtoi akuza drejt sektorëve të ndryshëm të MPB-së se kanë qenë në shërbim të VMRO-së, më saktësisht ndaj drejtorit për siguri publike, Mitko Çavkov.

Artikulli paraprakBildt: BE-ja ta njoh dhe të vendos sa më shpejt kontakt me Talat Xhaferin
Artikulli vijuesMali i Zi në NATO, Rusia merr masa ekonomike