Kisha ne Llapushnik

Kjo Kishe eshte e jashteligjshme, e dhunshme dhe kunder vullnetit te banoreve te Llapushnikut.
Per ndarjen e parceles per te ndertuar kete Kishe, per hater te 4-5 familjeve te deklaruara si katolike, nuk eshte derguar per aprovim ne Kuvendin e Komunes se Drenasit, e as nuk eshte perfillur komuniteti i Llapushnikut.
Ky akt servilist, manipulues e perçares i Ipeshkvise se Kosovës dhe Udheheqjes se Drenasit, sigurisht me bekimin e qeverisjes PDK-LDK, nxit urrejtje e perçarje kombetare e fetare.
Nuk eshte ne sherbim te tolerances e bashkejeteses nderfetare.
Banoret e Llapushnikut protestuan kunder saj. Protestoi kunder edhe OVL-ja.
Tendencioze! Po ta ndertonin ne fshatin ku banojne ato 4-5 familje te deklaruara si katolike dhe me permasa me te vogla.
Pse pikerisht aty dhe pse kaq e madhe, dhe pse nuk pyeten organin me te larte te Komunes, Kuvendin! Nuk jam kunder tyre, jam kunder atyre qe nxisin urrejtje e perçarje.

Shkruan Avni Tafili, anëtarë i PD-së

Artikulli paraprakÇelja e një kishe në Llapushnik, hoxha i Drenasit e konsideron si politike
Artikulli vijuesUNICEF thirrje për ndërprerjen e menjëhershme të dhunës në Halep