Komuna e Vushtrrisë merr përsipër mbulimin e shpenzimeve për varrim

Komuna e Vushtrrisë dhe Këshilli i Bashkësisë Islame në Vushtrri nënshkruan sot memorandumin me të cilin Komuna e Vushtrrisë merr përsipër mbulimin e shpenzimeve për ritin e varrosjes për qytetarët e Vushtrrisë.

Ky Memorandum zbaton vendimin e Kuvendit të Komunës të vitit të kaluar për këtë qëllim!
Ishte një nderë i veçantë që në këtë ceremoni të nënshkrimit të memorandumit ishte prezent edhe Myftiu i Kosovës, Mr. Naim Tërnava!/Kumti.com

 

 

Artikulli paraprakLiburn Aliu: Molliqaj ka tendencë të përçarjes, Kurti s’ka thënë diçka për Ahmetin
Artikulli vijuesNënshkruhet kontrata për ndërtimin e Spitalit të Ferizajt