“Kosova duhet të ishte njohur prej kohësh prej të gjitha vendeve të Bashkimit Evropian”

Christian Schwarz-Schilling: Kosova duhet të ishte njohur prej kohësh prej të gjitha vendeve të Bashkimit Evropian

Ish-përfaqësuesi i Lartë i OKB-së për Bosnje-Hercegovinën, Christian Schwarz-Schilling, kritikon faktin që nga 27 shtete anëtare të BE-së pesë shtete nuk e kanë njohur Kosovën dhe thotë se për këtë shkak “Evropa nuk është në gjendje që të bëjë një politikë të qartë kundrejt Serbisë dhe Kosovës. Dhe ky është turp!”

Artikulli paraprakA do të amnistohen deputetët që hodhën gaz në Kuvend?
Artikulli vijuesLëvizjet e para në Prokurori; Rreshka kryeprokuror i Tiranës (Video)