Ky është aksioni i “NUN”-it për sot në Hasanbeg

Përveç shpërndarjes së ushqimeve dhe mjeteve të nevojshme për jetë, ata sot në mënyrë të organizuar së bashku me dhjetëra aktivistë kanë dalë në Hasanbeg për të ndihmuar shtëpitë e prekura nga vërshimet për pastrimin e tyre.
Aksioni ka filluar nga ora 7:30 në mëngjes, që deri në mbrëmje për të arritur punë sa më të madhe në pastrimin, dezinfektimin dhe rregullimin e shtëpive të shkatërruara natën e shtunë nga vërshimet që goditën këto vende.
Këto janë disa fotografi, që faqja e zyrtare e NUN-it ka postuar në Facebook:1 2 3 4 5 6 7 9

Artikulli paraprakSHBA, vritet një imam pas namazit
Artikulli vijuesSteele: Liderët botëror gabuan me Turqinë