Mbi 20 organizata kriminale serbe

0
146

Në veri të Kosovës ka edhe aso grupesh me objektivin që dhunshëm të bëjnë “çlirimin dhe bashkimin e të gjitha tokave serbe në një shtet”, e ku për toka serbe i dinë edhe Kosovën dhe veriun e Shqipërisë.

Bazuar në informatat që ka siguruar Koha Ditore, për skemën e përgjithshme të strukturave vandaliste dhe kriminale serbe, në veri veprojnë edhe “SNP 1398”, “Car Llazar” dhe “Obraz”, organizata që vetë prokurori publik i Serbisë ka kërkuar t’u ndalohet veprimtaria.
Janë mbi 20 organizata e grupe të këtilla që veprojnë në Kosovë./Ind/kohaislame