Mbijeton foshnja 350 gramësh

0
230

Këmba e Karolina Terzis, bebes e cila mrekullisht mbijetoi pasi u lind katër muaj para afatit, duket fare e vockël mbi pëllëmbën e një të rrituri.

Bebja e imët mendohet të jetë foshnja më e vogël që mbijeton në Brazil. Ajo peshon pak më shumë se 350 gramë dhe është vetëm 27 centimetra e gjatë, transmeton Starti njoftimet.

E ëma Aleksandra, 32 vjeç, e cila lindi në nëntor pas pesë muajsh shtatzënie e pasi pati kriza dhe simptoma eklampsie, e mori vogëlushen e vet në shtëpi për herë të parë këtë javë./koha/kohaislame