Mentaliteti tekfirist (ISIS) i Arbanes

0
2079

Dorlir Kraja

Mentaliteti tekfirist (ISIS) i Arbanes 

Komenti i Arbana Xharres, duke perjashtuar gjithe keta njerezi nga feja per shkakun se mund te konsumojne alkool, tregon per mentalitetin havarixh radikal te saj, ku kjo dhe ISIS jane nje kurorezim ideal mental.

Qendrimi jone dallon ekstrem nga ai i Arbana Xharres dhe Havarixheve

Ne besojme se keta jane muslimane, vellezer tane, mekatare injorant te paditur te cilet e demtojne shendetin dhe besimin e tyre, ku i kane dyert e hapura per pendim nga ky mekat;qeshtjen e tyre, ne Boten Tjeter, e ka ne dore vetem Zoti. Pejgamberi alejhi selam tha per nje pijanec: “Mos e mallkoni sepse ky e do Allahun dhe Pejgamberin!”

Ne i therrasim krahehapur: largohuni nga kjo dukuri e keqe, ejani me ne tek Dyert e Meshires, te ndertojme se bashku shoqeri te shendoshe. Ejani ne xhami ne paqe larg ketyre njerzve (Xharra&co.).
Ngase e keqja ska ardhmeri!13886420_1751271518460920_8563560692901839376_n