Mërgim Mavraj me refugjatët Sirian – Citon ajet nga Kurani

Mërgim Mavraj me refugjatët Sirian – Citon ajet nga Kurani

Mos i trajto njerëzit me nënçmim dhe mos ec në tokë me mendjemadhësi, se Allahu nuk i do mendjemëdhenjtë e mburracakët!

Kuran 31:18

Artikulli paraprakRrëfimi dhe perjetimi i një gruaje me mbulesë
Artikulli vijuesPuthje e mallëngjyer – Rasti MONSTRA – Fotoja që po bën bujë në rrjetet sociale