Puthje e mallëngjyer – Rasti MONSTRA – Fotoja që po bën bujë në rrjetet sociale

0
675

Është ky vëllau i dënuar pa faj për rastin “monstra” në maqedoni me burg të përjetshëm, dhe nëna e tij në gjykatë ia puthë duart nga mallëngjimi që ka për të birin e tij.