Milaim Zeka ja shilon antiIslamistit Kastriot Myftaraj

0
8241

Milaim Zeka ka goditur disa “gazetar” sharllatan dhe “kamikaz” te cilet e kane ngatteruar profesionin e  tyre, dhe sigurisht ata puojne për sherbime te ndryshme duke fyer insitucionet apo kulturat botëre, duke deshmuar jo vetem urrejtjet e tyre por edhe racizmin fanatik,

“Sonte, në një televizion të Tiranës, një gazetar psikopat duke folur për tragjedinë e Parisit tha se “ndërhyrja e NATO-s në Kosovë ishte ilegale”! Një tjetër në një kanal tjetër televiziv tha se Mekën dhe Medinën “duhet bombarduar” me bombë atomike.
Edhe në rastin e parë edhe në rastin e dytë gazetarët lypin …. nanën, por moderatorët që i kanë ftuar ata vetëm sa për ta mbushur minutazhin lypin … babën.
Kursejeni more publikun prej krijesave të tilla!!!”