Mrekullit e All-llahut në duart tona; Fshehtësia e vijave të dorës

 

A nuk e ke pyetur vetën asnjëherë më parë se cila është fshehtësia e vijave në dorën tënde?!

Shikoje dorën tënde të djathë, çfarë po sheh ?! Përgjigja: Po shoh dy vija që në gjuhën arabe e formojnë numrin 18.

Shikoje tani dorën e majtë, çfarë po sheh ?! Përgjigja: Po shoh dy vija që në gjuhën arabe e formojnë numrin 81.

Tani mblidhi të dy numrat 18+81=99 99. Ky është numri i emrave të bukur të Allahut xh.sh.

Tani le t’i zbresim të dy numrat, pra 81-18=63. Kjo është mosha e Pejgamberit të mëshirës, Muhamedit s.a.v.s.

Kuptimi: Këta numra të shkruar në duart tuaja tregojnë numrin e emrave të bukur të Allahut xh.sh.

E çka është dobia? Thotë Pejgamberi s.a.v.s

“Nëse dikush nga ju hanë ushqim atëherë le t’i lëpij gishtërinjtë sepse ai nuk e dinë se në cilën pjesë të ushqimit të tij është begatia e atij ushqimi”.

Ndërsa mjekësia së fundi ka vërtetuar se trupi i njeriut pas ushqimit liron një materie e cila nëse lëpihet atëherë do të ndihmojë në procesin e tretjes së ushqimit si dhe pengon mundësin e kapsllëkut.

A ke dëshirë që të dish se nga vjen kjo materie?! Ajo vjen pikërisht nga ato vija që janë të shënuara në dorën tënde!

I Lartësuar është Ai i cili krijoi çdo gjë dhe e përsosi atë! Shkruan: E. Sh./Foltash.com

Artikulli paraprakPërfaqësues nga ambasada amerikane vizituan FSHI – në Shkup
Artikulli vijuesPosterë me mbishkrimin “Allahu është i madhërishëm” nëpër autobusët e Londrës (Foto)