Mubarak: Amerikanët i shesin aleatët e tyre shumë lehtë

Ministri i punëve të jashtme të Irakut deklaroi se ish-diktatori egjiptian Hosni Mubarak ishte shumë i shqetësuar në lidhje me veprimin e amerikanëve dhe gjithnjë ia tërhiqte vërejtjen atij që të jetë i kujdesshëm në bashkëpunim me Amerikën.
Agjencia ISNA e lajmeve njoftoi se Hushjar Zibari në lidhje me këtë shtoi se ish-diktatori egjiptian besonte amerikanët në asnjë mënyrë nuk janë të besueshëm dhe kur qëndron me ata, nuk kurrfarë sigurie. Amerikanët i shesin shumë lehtë aleatët e tyre, aq lehtë sa të pinë një gotë ujë. Shembull më i mirë për këtë është ish-presidenti pakistanez Parviz Musharraf i cili i ka zbatuar të gjitha urdhrat e Xhorxh Bush duke e hapur territorin e vendit të tij për forcat amerikane, mirëpo ata shumë lehtë e lanë vetëm atë. 

Artikulli paraprak11 arsye që nuk i mendoni e ato mund t’ju shëndoshin
Artikulli vijuesZbulohet mënyra për të dalluar bllokimet në zemër