Muhamed Zekiri: O ju që e sulmoni Mërgim Mavraj mos u boni franquza!

0
1248

Muhamed Zekiri:

Spo e kuptoj gjithe ate debat dhe mllef te disave per percaktimin dhe parimet fetare islame qe ndjek fudbollisti i Kombetares Mergim Mavraj.
Shume shqiptare jane be alergjik ndaj islamit duke desht te tregojn se jane “modern”
O shqiptare mos u beni francuz!!!
‪#‎JeSuisMergimMavraj‬