Në partinë VMRO-DPMNE po mbizotron panikë e vërtet

0
283

Sipas portalit maqedonas “Maktel” ditëve të fundit në partinë VMRO-DPMNE po mbizotron panikë e vërtet si në udhëheqësin më të lartë ashtu edhe në degët e partisë. 

 

Sherifat lokal dhe antarsia e VMRO-së që është punësuar në administratë me të madhe komentojnë se është duke ardhur fundi i kësaj politike, por më e keqja është se kanë marr kredi për banesa dhe vetura. 

 

Disa ekspertë kan mbetur pa fjalë se cka ndodhi ditë më parë kur kryeministri Gruevski ende pa prova po e akuzon Zaevin për grushtështet. 

 

Ata mendojnë se me siguri financuesit e VMRO-DPMNE-së, të gjithë ata që brenda 10 viteve u pasuruan me Gruevskin po tentojnë që të shpëtojnë dhe të lënë vetë Gruevskin në këtë betejë, për atë edhe nuk u paraqitën në konferencën për shtyp të kryeministrit. 

 

Portali “Maktel” merr vesh se udhëheqësia e VMRO-DPMNE-së me bashkëpuntorët Ilija Dimovski, Protuger dhe Gjorcev janë në shënjestër të ankëndeve(tenderave) të cilët kanë porositur edhe dhjetra përmendore.