Një gazetë ruse publikon foto të rrallë të Isa Boletinit

0
204
Një gazetë ruse publikon foto të rrallë të Isa Boletinit

Një fotografi e patriotit shqiptar, Isa Boletini është postuar së fundmi në Facebook.

 
Në përshkrimin e saj, thuhet: Një foto e paparë deri më tani e Isa Boletinit dhe luftëtarëve të tij e marrë prej një gazetë ruse.
 
Shiheni dhe binduni vetë.
 
Rahmetli Isa i ulur në mes, midis shokëve, gjithashtu patriotë shqiptarë.