Një i ri nga Gostivari vritet në Siri

0
184

Një shqiptar, që humbi jetën në luftimet në Siri, është 25 vjeçari nga Zdunja e Gostivarit, Sadik Xhemaili, raporton Alfa.

 

Xhemaili kishte kaluar kufirin nga Maqedonia për në shtet të huaj në muajin shtator, kur besohet se ka marrë rrugën në pakthim drejt Sirisë.

 

Deri më tani dhjetëra shqiptarë nga Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria janë vrarë në Siri e Irak, duke luftuar në anën e grupeve opozitare.