Një punëtore e farmacisë në Prizren, gjen para dhe i dorëzon në polici

0
195
Një punëtore e farmacisë në lagjen Ortakoll të Prizrenit, ka gjetur një sasi të parave në dyqanin e saj, që dyshohet t’i ketë rënë një klienti të saj.
Policia njofton se punëtorja në fjalë i ka dorëzuar paratë në polici dhe është shkuar sipas standardeve të operimit.

Policia rajonale e Prizrenit, përmes një njoftimi për media, fton personin që i ka humbur paratë të shkoj në Stacionin Policor në Prizren për t’i tërhequr.
Po ashtu përmes këtij njoftimi, policia falënderon qytetarin i cili ishte në cilësi të dëshmitarit të rastit dhe e ka paraqitur rastin në polici.kohaislame