Paralajmrohen protesta në Shkup

0
286

Disa grupe në rrjete sociale janë duke u përgaditur për të protestuar kundër burgosjes së 20 shqiptarëve me akuza për terorizëm.
“Të gjithë shqiptarët janë të revoltuar, të gjitha mediumet shqiptare i kan hulumtuar familjet, shumë lajme janë plasur se bëhet fjalë për njerëz normal e jo siç po akuzohen nga mediumet pro qeveritare dhe vet ministra thuhet nga disa komentues”.

Në lajmërim bëhet thirrje që të mblidhen sa më shumë njerëz dhe të protestojnë në mënyre paqësore.
Sipas lajmërimit protesta fillon pas faljes së namazit të xhumasë, më saktësisht nga Xhamia Jahja Pashë – Shkup.
Deri më tani nuk është publikuar ndonjë grup, apo ndonjë subjekt civil që do ta merr përsipër një organizim të tillë. /albtime/kohaislame