Për çfarë shërben hapësira te maja e stilolapsit?

Në vtin 1991 kompania ‘BIC’ dizenjoi një model të ri kapaku, i cili u ka ardhur në ndihmë shumë njerëzve. Pse do të thoni ju? Pothuajse të gjithë në momente nervozizmi dëshirojmë të luajmë me kapakët e stilolapsave, të cilët mund të ngecin lehtësisht në laringun e dikujt dhe kjo mund të shkaktojë mbytje.

Në situata të tilla ajo vrimë e stilolapsit ndihmon që një person të marrë lehtësisht oksigjen përpara se të merret ndihma e parë. Ky vendim i marrë nga kompania ‘BIC’ është mbështetur nga të gjithë prodhuesit e tjerë të stilolapsave. (969).

Artikulli paraprakMomenti kur kapet autori i sulmeve të Parisit (VIDEO)
Artikulli vijuesIdomeni, përdhunoi 7-vjeçarën, refugjatët tentojnë ta varin pedofilin (FOTO)