Besnik Bela është i lënduar lehtë, nuk ka ndëruar jetë – FOTO

0
191

Polici Besnik Bela për të cilin u raportua se ka ndëruar jetë, është i plagosur lehtë dhe jashtë rrezikut për jetë. Në një foto të dërguar nga mjekët kujdestar në Spitalin Klinik të Shkupit shihet se mjekët shqiptar Bujar Osmani dhe nje tjeter qe kujdesen për policin e plagosur.

Lajmi për vdekjen e Besnikut ishte raporuar edhe në Tetova1 por pa konfirmuar. Tetova1 kërkon falje për atë lëshim ndaj lexuesve të vet.