Protestë para BBC në Londër, për heshtjen me rastin e masakrës mbi studentët muslimanë

0
176

Qindra aktivistë të të drejtave të njeriut u tubuan përballë selisë së kanalit televiziv BBC në Londër duke protestuar ndaj heshtjes së kësaj medie, përballë vrasjes së myslimanëve.

Aktivistët e të drejtave të njeriut dhe të luftës kundër racizmit, dënuan neglizhencën dhe heshtjen e mediave perëndimore përballë vrasjes së 3 studentëve myslimanë në kampusin universitar në Karolinën e veriut në SHBA. Oratorët në këtë tubim proteste akuzuan mediat perëndimore me në krye BBC për standarde të dyfishta, spekulime dhe manipulime dhe për përcjelljen në mënyrë selektive të informacioneve.