Pse flasim në gjumë?

Gjysma e fëmijëve dhe 5 % e të rriturve flasin në gjumë. Të folurit në gjumë mund të jetë një simptomë e çrregullimve të rënda në fazën fillestare të gjumit, ose depresion dhe stres nëse jeni nën efektin e pijeve alkoolike.

Të folurit në gjumë ndikon negativisht në funksionimin tuaj, ndaj duhet të flisni me mjekun. Nëse një person flet rrallë në gjumë nuk është nevoja të shqetësoheni, por nëse kjo është kronike duhet të vizitoheni tek mjeku.

Artikulli paraprakBjeshkët e Junikut promovohen në mbarë botën (Foto)
Artikulli vijuesKujdes “Mos i hapni dritaret as për ajrosje”