RËNIA E FLOKËVE

0
216

Kujdesi që duhet të tregoni për të parandaluar fenomenin:

-Kontrolloni stresin.
-Mbani një dietë të shëndetshme.
-Pini të paktën 2 kilogramë ujë në ditë.
-Konsumoni fruta, perime, me anë të së cilave merrni vitaminat, proteinat dhe mineralet e nevojshme.
-Evitoni sa më shumë konsumimin e yndyrnave shtazore duke i zëvendësuar me ato vajore.
-Evitoni ushqimet e skuqura.

pertymoter/kohaislame