Rinia e cila ikte si pa kokë në “Beer Fest Prishtina”

“Krahasojini të rinjtë e natës së mbrëmshme, që u turpëruan teksa iknin si pa kokë, pa pasur asnjë arsye, me të rinjtë e viteve 1981, 1988, 1997, 1998, që qëndronin sypatrembur para tankeve dhe eksadroneve të vdekjes. Çka mund të kuptoni? Mund të kuptoni se kjo pjesë e rinisë së sotme, (natyrisht jo e gjithë rinia jonë, por kjo e mbrëmshmja po) është produkt i mentalitetit hedonist dhe neokolonial, pa kauzë , pa ideale. Po rrëshket drejt deshqiptarizimit. Po zombizohet.”

Prof. Milazim Krasniqi

Artikulli paraprakFox News-i shpërfill fjalimin e prindit amerikano-musliman në konventën e demokratëve (video e një pjese të fjalimit)
Artikulli vijuesViti 2016, më vdekjeprurësi për refugjatët