SANKSIONET KUNDËR SIRISË DHE IRANIT DOBËSOJNË INTERESAT EKONOMIKË TË RUSISË

0
190

Shefi i diplomacisë ruse, Sergueï Lavrov deklaroi se sanksionet amerikane kundër Sirisë dhe Iranit dobësojnë interesat ekonomikë të Rusisë.

Sanksionet njëpalëshe amerikane kundër Sirisë dhe Iranit marrin gjithnjë e më shumë një karakter ekstra-territorial që prek interesat e ndërmarrjeve ruse”, deklaroi Vladivostok, në kuadër të një samiti rajonal gjatë të cilit ai u takua me sekretaren amerikane të Shtetit, Hillary Clinton.