Serbi dhunoi vajzën e tij 13 vjeçare

0
208

 

Nëna e vajzës tremembëdhjetë vjecare ka dëgjuar britmat e së bijës së saj. Kur ajo hyri në shtallë, pa burri e vetë G. M. (39) mbi vajzën e saj, i cili ishte duke dhunuar. Kjo ngjarja ka ndodhur dje në Backa Palankë të Serbsië, njofton agjencia informative “Presheva jonë”

Serbi G. M. Papritmaj u arrestua nga policia arrestuar nën dyshimin e përdhunimit e një vajze trembëdhjetë vjeçare! Ngjarje e tmerrshme, la pa gojë, tmerroi tërë fshatin. Mesoburri u arrestua pasi kishte paralajmëruar policinë grua e katër fëmijëve, kanë shkruar mediat serbe. Nëna e vajzës në lidhje me këtë incident nuk është kërkuar, dhe nuk mund të flasin. Kur dëgjoi se çfarë kishte ndodhur, në shtëpi ka ardhur edhe vëllai i të dyshuarit. Edhe ai nuk mund të besoj në atë që kishte dëgjuar. Madje fshtarët flasin se edhe i vëllai , u përpoq ta fsheh rastin.
– Ai ishte më shumë se lloji. Ne jemi të befasuar të gjithë. Diçka si kjo në fshatin tonë kurrë nuk ka ndodhur! Familja kohët e fundit u zhvendos në këtë shtëpi. Ata kanë bijtë e 17 dhe 16, dhe binjakët, një djalë dhe një vajzë prej 13 vjetësh – i ka thënë një fshatar gazetës Kurir. /kohaislame