A do ta shohësh botën pas vdekjes tënde ?

Nëse do ta shohësh dynjanë pas vdekjes tënde, shikoje atë pas vdekjes së dikujt tjetër!

Nëse e mediton se si të dashurit i harrojnë të dashurit e tyre të vdekur, atëherë do të jesh i bindur se më të dashurit e tu, do të harrojnë pas vdekjes tënde apo do t’i preokupon dynjaja nga rikujtimi yt.

Për këtë arsye, bëje jetën tënde të jetë e tëra për Allahun. Ai, është i Vetmi, i Cili nuk harron.

Përmisoi raportet e tua me Allahun, se Allahu është i Vetmi që nuk të harron kur të tjerët të harrojnë dhe të lënë të vetëm!

Artikulli paraprakSi të prek engjëlli dhe si të prek shejtani?
Artikulli vijues5 Ushqimet e ndaluara nga Kurani.