SHËNOHET 11 VJETORI I MARRËVESHJES SË OHRIT

0
199

Me rastin e 11 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit, zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë, Musa Xhaferri më 13 gusht organizon pritje solemne, e cila tradicionalisht organizohet nën patronazhin e Sekretariatit për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, përkatësisht Qeverisë së Maqedonisë.

“Ftesa nga ana e SIMO-s janë dërguar deri te kreu shtetëror, kori diplomatik, partitë politike, si dhe personalitete tjera si Ky dokument paqësor mbetet prioritet i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë”, deklaroi për mediat zëdhënësi i Qeverisë së Maqedonisë, Muhamet Hoxha.kohaislame