Shteti Islam – Jakup Asipi (Allahu e mëshiroftë)

“O vëllau im mos u merakos se unë shtet Islam nuk po formoj, as që më shkon ndërmend ta bëj.
E dua, mundohem, por po të rrëfej diç: Egjipti me 9 milion tituj shkencorë nuk arriti të bëhej shtet Islam, ndërsa ti po mendon se unë do ta formoj shtetin Islam!
Me ty do ta formoj shtetin Islam? Shteti Islam bëhet me Burra, jo me kastraveca…
Oh more vëllau im arën tënde 2 hektarë nuk po mundesh ta bësh arë bujku, e po përmend Shtet Islam.”

Jakup Asipi (Allahu e mëshiroftë)

Artikulli paraprakBota është si një hije: nëse mundohesh ta kapesh, nuk ke për ta arritur kurrë…
Artikulli vijuesQytetarët e Hasanbegut: “Erdhi baba turk Taip Erdogan, dhe u kry puna”