SKANDAL – Shesin Porno CD në mes të Bit Pazarit

0
226

Facebook faqja: Duam Çair të pastër ka postuar një ankesë të një qytetari të revoltuar nga shitja Filmave Pornografik në Bit Pazar të Shkupit më tej shkruan:

 

JO shitjes së pornografisë në tezga!

Përshëndetjeje te nderuar

Ju lutem postone edhe këte ne faqen e juaj…
Foto është bere afër qendrës tregtare VALON ne Bit Pazar…
Ne foto shihet tezga 1 (i cili punon me pjese te Biçikletave )
Ne tezgën 2, qe nga fëmijëria si e mbaj mend gjithmonë kanë shitur CD te te gjitha llojeve, duke futur edhe ato PORNO! ( ka 20 vite qe e mban aj atë tezge me ato lloj shitjesh )

Para 1-2 muaji kam kalua aty rastësisht, dhe ende ishin ne shitje Cd-jat Pornografike, dhe çka ishte me e keqja, aj mbante Cd kinse nga Femrat Myslimane me Shamia ne CD duke bërë fëlliqësira!!

u tmerrova kur pash ato CD, desha te marr hapa vet dhe te reagoj shumë keq. po mu kujtuat ju ndoshta Komuna merr masa ne këtë kërkese dhe i ndalohet Shitja e atyre CD-jave…

Nuk di nëse pronari është shqiptar apo maqedonas, po me siguri i mban Ato cd unike qe te ketë Shitje me shumë!! Propaganda!
Ne te vërtete një muslimane e vërtet nuk bën kështu!
ju lutem kërkoni nga Komuna qe te merr masa sa ma shpejt…